Tușul de ochi, problema vieții mele

Cred că toate avem ceva fără care nu putem să ieșim din casă, oricât de grăbite am fi. De exemplu, orice ar fi eu nu pot ieși din casă fără să imi trasez drăguța codiță cu tuș. Așa că o să vă povestesc istoria tușurilor mele, pentru că am încercat o groază. Ori sunt eu foarte ghinionista în materie de tușuri. ori chiar sunt toate proste. Nu știu. Dar într-un final am reușit să găsesc cel mai bestial tuș.

Să începem de la renumitul tuș cariocă de la Rimmel. A fost bun, mi-a plăcut și faptul că era cariocă și mă ajuta super mult să îl aplic, dar nu mă mulțumea totuși nuanța. Aș fi vrut un negru intens, iar acela era așa… un negru-maroniu. Așa că m-am gândit să merg într-un magazin care prezinte mai multe branduri pentru a-mi alege un tuș (aici aș vrea să vă precizez că nu sunt genul care să dea foarte mult pe un produs. Consider că există produse calitative pentru uz personal și la un preț foarte accesibil). Primul care mi-a ieșit în cale a fost faimosul DM. Desenându-mi o zebră pe mană cu absolut toate tușurile tip carioca, nu eram mulțumită de mai nici unul pentru că toate aveau problema celui de la Rimmel. Nu era nici unul negru. Negru și atât.

3-in-1

Așa am ajuns și la ultimul stand, She, care avea nuanța cea mai aproape de negru, ce căutam eu. Dar nu prea aveam încredere în acest brand. Întâmplarea face că eram cu o prietenă care are destul de multe produse de la She. Așa am ajuns să îmi iau primul și pobabil singurul produs She. Când am ajuns acasă, nerăbdătoare să testez noul tuș, am descoperit că într-adevăr era negru, dar…..imposibil de folosit. Parcă uscat. Nu reușeam să ajung la capătul codiței că deja se estompa culoarea. Nu am putut să îl folosesc decât o dată. Cred ca a ținut până am ieșit din casă 😀

A 2-a zi am intrat într-un flormar de unde evident am plecat cu un alt tuș. Am fost extrem de încântată de el, mai ales că era și la un preț foarte ok, 20 de lei cred. A fost bestial și l-am folosit până la ultima picatură.

screen-shot-2017-02-21-at-14-18-30
Primul este cel de la She, iar al doilea de la Revlon – culoarea, intensitatea lasă de dorit.

Între timp mi-am cumpărat niște produse Revlon. Așa am găsit și tușul la reducere și am decis să îl încerc. Din nou, fail total😔. Nu mă așteptam să fie atât de oribil. Pe lângă evident veșnica problemă, este un negru-maroniu (deși tester-ul era negru),  am aceeași problemă ca și cu cel de la She: până ajung la capătul codiței deja se pierde din culoare. Așa că revin peste, și mai rău se întâmplă. Se șterge și dunga deja trasă. Este extrem de enervant, am avut voință și încredere în el dar degeaba. Și la fel, până ajung la destinație deja cam dispare și se șterge…evident fără să mă șterg la ochi sau ceva.

Cea mai recentă descoperire a fost tușul lichid de la Melkior. melkInițial am vrut sa îl iau pe cel semipermanent, unu – pentru că era tip cariocă și aveam mai multă încredere în mâinile mele cu un asemenea tuș, și doi – pentru că dacă e semipermanent înseamnă că rezistă, nu? Așa am ajuns să fac o vizită magaziului Melkior unde am făcut un swatch la tușurile lor. Și așa cum se întâmplă de obicei, socoteala de acasă nu e aceeași cu cea de la piață, am plecat de acasă cu gândul la un tuș și am plecat acasa cu altul. Vreau să vă spun că este cel mai bun tuș dintre toate, deși nu este stil cariocă. Este un negru super intens, și stă perfect la locul lui când este aplicat. Vă arăt o poză comparativă și vă las pe voi să trageți concluziile.

Screen Shot 2017-02-21 at 14.31.19.pngMenționez că dungile sunt făcute absolut la fel cu toate tușurile, cu o singură trasare cu pensula! Cuvintele cred că sunt de prisos.

Astfel, după multe încercări mi-am găsit în sfârșit tușul preferat. Chiar dacă nu este tip cariocă, așa cum căutam, este fooaaarte ușor de trasat. Nu îmi vine să cred. Îmi pare rău că nu l-am descoperit mai demult.

Un gând despre “Tușul de ochi, problema vieții mele

Lasă un comentariu